Ha megkérdezném tőled azt, hogy: Te hogyan tanulsz?

Mit válaszolnál?

Jó esetben felsorolnál néhány nagyon hasznos eszközt, amit volt szerencséd  megtanulni. Ez lehet a Montessori módszer, a Tanuláskontroll, vagy akár a most előtérbe kerülő Tanulási technológia vagy esetleg valami egyéb más módszer. Azonban teljes megoldást nem fog adni egyik sem az átfogó, hatékony tanulásra irányuló kérdésre.

De ez természetes is. A felsoroltak nagyon hatékony eszközök, azonban nem lehet minden helyzben használni őket. Nagyon egyszerű oknál fogva. Ez pedig az, hogy nem arra lettek kidolgozva, hogy komplex rendszert alkossanak, ami megfelel minden kihívásnak.

Mit tud tenni ebben az esetben az ember?

Továbblép azon, hogy csak egy-egy korábban jól bevált eszköztárat használ, és elkezd rendszerben gondolkozni.

konyv.jpg

A 12 Tanösvény ebben tud segíteni.

Ezzel a módszerrel nem csak eszközöket fogsz a kezedbe kapni, amit vagy sikerül használni adott helyzetben vagy nem. Olyan rendszert ismerhetsz meg, ami hatékonyan segítségedre lesz, nem csak elméleti, de a gyakorlati ismeretek, tevékenységek elsajátításában is.

A Tanfolyamon elsajátíthatod:

  • a 12 Tanulási módszer alapjait és a működését
  • megismered az alkalmazásukat
  • megtanulod használni különféle tanulási helyzetben
  • használható tanulási stratégiát kapsz a kezedbe
  • megérted, hogy miért működik ez az élet minden területén
  • beleláthatsz olyan titkokba, amiket eddig csak specialisták használtak

mindemellett  még nagyon sok olyan dolgot is megtanulhatsz, ami kiegészíti a 12 Tanösvény című könyvben bemutatott módszereket és amiket olyan világsztárokkal közösen dolgozva használtam  többek közt, mint:

 

Donald Sutherland, Angelina Jolie, Kate Beckinsale, Tony Curran, vagy
az Oscar-díjas Jeremy Irons és Eddie Redmayne

Ha elsajátítod ezeket a módszereket, akkor olyan eszközöket fogsz a kezedbe kapni, ami sokkal sikeresebbé, eredményesebbé és hatékonyabbá teszi számodra a tanulást, az élet bármelyik területén.

Az alapkurzus

Időpont

2018 március 12.

Helyszín

Holisdac Akadémia, Bp. 13. ker. Frangepán utca 74.

Fontos:

A kurzuson való részvételhez töltsd ki a lenti rublikákat (amennyiben már rendelkezel Könyvvel, úgy jelöld be a megfelelő pontot). Ezután érkezni fog a megadott e-mail címre egy üzenet, amiben meg tudod erősíteni, hogy részt szeretnél venni a rendezvényen. 

Ezt követően érkezni fog egy proforma számla, aminek a kiegyenlítével tudod a tanfolyamon biztosítani a helyed. Mivel a terem befogadóképessége korlátozott a jelentkezéseket a  befizetés teljesítésének a sorrendjében tudjuk elfogadni.  

© 2017 tanulastrener.hu. Minden jog fenntartva

Please publish modules in offcanvas position.